Suutarinen Yhtiöt

Tuotteet ja palvelut betoniteollisuudelle, talonrakentamiseen sekä maarakentamiseen

Suutarinen Yhtiöt on vakavarainen betoniteollisuuden ja talonrakentamisen sekä maarakentamisen yritysryhmä. Monipuolisen osaamisemme ansiosta tarjoamme kattavat rakennuspalvelut niin pientalorakentajille, rakennusyrityksille kuin julkiselle sektorille. Panostamme luotettavaan, asiakaslähtöiseen palveluun, korkeaan laatuun ja aktiiviseen tuotekehitykseen.

                                                                                        

Kestävää yhteistyötä

Suutarinen Yhtiöissä on kolme toisiaan täydentävää liiketoimintayksikköä: betoniteollisuus, talonrakentaminen ja maarakentaminen. Kukin niistä on oman alansa luotettava asiantuntijayritys. Yhdessä ne muodostavat monipuolisen ja kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden rakentamisen eri kohteisiin.

Lue lisää

Suunnittelupalvelut

Tarjoamme rakentamisen kokonaisurakointia avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme toimisto- tai teollisuuskohteiden asiantuntevan suunnittelun, elementtivalmistuksen ja asennuksen varmoja toimintatapoja noudattaen. Kun myös kaikki rakentamisen urakkapalvelut ja niiden organisointi hoidetaan kauttamme saman katon alta, jää virhemarginaali olemattoman pieneksi ja rakennusaikataulu pitää varmasti. Otamme kokonaisvastuun eri urakointisopimusten johtamisesta. Näin asiakkaamme säästää huomattavasti vaivaa ja rahaa. Rakennusalan monipuolinen kokemus sekä tiivis yhteistyö suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja asiakkaan kanssa takaa onnistuneen lopputuloksen.

Lue lisää

Ajankohtaista