Tiet ja kadut

Kulkuyhteyksien kehittäjä

Suunnittelemme ja toteutamme tie- ja katuverkostojen sekä siltojen rakennus- ja korjausprojekteja. Teemme lisäksi kaikki niiden edellyttämät pengerrykset ja tukimuurit. Rakennusalan laajan osaamisemme ansiosta toteutamme ammattitaitoisesti myös teknisesti haastavat ja eri kokoluokkien väylä- ja siltahankkeet.

Maapohjatyöt ja perustukset

Pohja- ja piharakenteiden asiantuntija

Huolellisesti ja ammattitaitoisesti tehdyt maapohja- ja perustustyöt ovat onnistuneen rakentamisen ehdoton edellytys. Huolehdimme kaikista teiden, pihojen ja rakennusten rakentamisessa tarvittavista maansiirto- ja pohjatöistä, ympäri vuoden. Varmistamme, että rakennuskohteeseen tulee oikea ja tarkoitukseen sopiva perustusratkaisu, joka on sopivasti valmis rakennusprojektin seuraavan vaiheen kannalta. Maarakentamista täydentää oma maa- ja kiviaines- sekä jalostustuotanto.

Kunnallistekniikka

Yhteisen asuinympäristön parhaaksi

Kilpailukykyisen palvelumme ja luotettavan toimitusvarmuuden ansiosta toteutamme myös kaupunkien ja kuntien kuntatekniikan piiriin kuuluvia rakennusprojekteja. Näihin kuuluvat mm. yleisten alueiden, vesi- ja viemäröintihuoltoon liittyvät sekä liikennealueiden rakennusprojektit.