Vastuullinen rakentaja

Suutarinen on kasvanut arvostetuksi rakentamisen asiantuntijayritykseksi suomalaisella sitkeydellä ja laatutietoisella ammattiylpeydellä. Se on kehittynyt ennen kaikkea halustamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Keskeisiä arvojamme ovat luotettava laatu, yhteistyöstä syntyvä asiakastyytyväisyys sekä vastuullisuus tuotteistamme, ympäristöstämme ja sidosryhmistämme. Työntekijämme ovat sitoutuneet yhtiömme toimintaa ohjaavaan AAA-toimintamalliin, jonka peruspilareita ovat: Ahkeruus, Arjen innovatiivisuus ja laaja-alainen Ajattelu.

Aidon tinkimätöntä laatua

Suutarinen edustaa suomalaisen rakentamisen rehellistä ammattitaitoa ja luotettavaa toimitusvarmuutta ympäri vuoden. Hyvään palveluumme ja laadukkaisiin tuotteisiimme luottavat jo monet rakennusalan suurimmat yritykset. Suutarisen huolellinen laatu rakentuu pala palalta rakentamisen jokaisessa vaiheessa. Se välittyy näyttävinä julkisivuina, toimivina rakennuskokonaisuuksina, kunnallisteknisinä ratkaisuina ja valmistamiemme tuotteidemme kestävyytenä. Rakentajille luotettava palvelu näkyy selvinä kustannussäästöinä ja työmaatyöskentelyn nopeutumisena.

Luotettava yhteistyökumppani

Suutarinen on turvallinen rakentamisen yhteistyökumppani, jonka toimitusvarmuuteen voi aina luottaa. Ammattitaitoinen henkilöstömme, laadukkaat raaka-aineet ja ajanmukainen kalusto takaavat erinomaisen palvelun ja tuotteidemme tasaisen laadun. Kestävät rakentamisen ratkaisut ja huolellinen työnjälki näkyvät asiakastyytyväisyytenä ja tuotteiden pitkäikäisyytenä.

Ympäristö ja vastuullisuus

Haluamme osaltamme kantaa vastuuta yhteisestä asuinympäristöstämme tavalla, jonka parhaiten osaamme − rakentamalla taloja, teollisuutta sekä kunnallistekniikkaa, asuinalueita, ympäristöä kunnioittaen ja tulevaisuuden tarpeet ennakoiden. Suutarisen ympäristöajattelu kattaa järjestelmällisesti kaikki toimintamme osa-alueet.

  • Energiatehokkuuden kehittäminen esimerkiksi pientalorakentamisessa: Kivitasku-passiivitalojen energiankulutus on vain 10-15% normitalon vastaavasta.
  • Kestävien ja turvallisten materiaalien valinta ja siihen liittyvä kehitystoiminta.
  • Kierrätyksen maksimointi; kierrätämme betonitehtaittemme tuotannon ylijäämästä EkoStart-ohjelman mukaisesti jopa 99,6% uusiokäyttöön.