Suutarinen Yhtiöt palvelee monipuolisesti rakennusyrityksiä, julkista sektoria sekä pientalorakentajia. Panostamme luotettavaan, asiakaslähtöiseen palveluun, korkeaan laatuun ja aktiiviseen tuotekehitykseen. Hyödynnämme uusia innovaatioita turvallisuuden ja energiatehokkuuden maksimoimiseksi.

Tukeva kivijalka vuodelta 1951

Väinö Suutarisen vuonna 1951 perustama yritys, joka sittemmin Sora ja Betoni V. Suutarinen, on kasvanut pienestä puutavaran kuljetusyrityksestä vahvaksi perheyritykseksi, monialayritykseksi. 60-luvulla alkaneiden soratoimitusten myötä 70-luvulla suuntauduttiin myös yhä enemmän kokonaisurakointeihin. Ensimmäinen betoniasema valmistui 1980 ja elementtituotantoon laajennettiin 90-luvulla. Uusi elementtitehdas valmistui 1997, jota on sittemmin laajennettu useita kertoja. Betonituotanto kasvoi entisestään 2003, kun Suutarinen osti Matrella Oy:n (1.9.2012 alkaen SBS Betoni Oy). Vuonna 2012 aloitettiin uuden Tikkalan tehtaan rakentaminen, joka valmistui keväällä 2014, ollen Suomen suurin seinäelementtitehdas. Vuonna 1994 aloitettiin talonrakennusurakointi maarakennusurakoinnin rinnalle. Vuonna 2009 Suutarinen toi markkinoille Kivitasku-passiivitalon, joka VTT:n tutkimusten mukaan on Suomen tiivein talo. Ensimmäinen nollaenergiatalomme esiteltiin Mäntyharjun loma-asuntomessuilla 2011.

Kestävää yhteistyötä

Suutarinen jakautuu kolmeen toisiaan täydentävään liiketoimintayksikköön: betoniteollisuus, talonrakentaminen ja maarakentaminen. Kukin niistä on oman alansa luotettava asiantuntijayritys. Yhdessä ne muodostavat monipuolisen ja kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden rakentamisen eri kohteisiin. Keskustelemme mielellämme kanssanne lisää siitä, mitä voimme tarjota juuri teille!

Tuotekehityksen edelläkävijä

Panostamme pitkäjänteiseen ja asiakkaitamme palvelevaan tuotekehitykseen. Hyödynnämme uusia innovaatioita turvallisuuden ja energiatehokkuuden maksimoimiseksi. Näin varmistamme paikkamme rakentamisen huippuosaajana. Hyvä esimerkki tuotekehityksemme korkeasta tasosta on Kivitasku-passiivitalomallistomme, jonka mallisuojatut rakenneratkaisut ja uutta betoniteknologiaa hyödyntävät julkisivumateriaalit ovat tutkitusti omaa luokkaansa.

Tutustu Kivitaskuun