Asuinrakentaminen

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä rakentamisen kokonaispalveluratkaisuja tontin raivauksesta kodin sisustamiseen, kaikki saman katon alta. Laajan yhteistyöverkostomme kautta asiakkaidemme saatavilla aina tarpeisiin sopivat urakoitsijapalvelut. Yhdessä ne kattavat rakennuksen koko elinkaaren tarpeet: tontin raivauksesta valmiin rakennuksen sisustukseen. Suunnittelupalveluihimme kuuluvat arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, tontin raivaus- ja pohjatyöt sekä perustukset, sähkö- ja LVI-suunnittelu, sisustussuunnittelu sekä saneeraus- ja muut rakennuspalvelut.

Toimitilarakentaminen

Suunnittelupalvelua yritystoiminnan tarpeisiin

Tarjoamme rakentamisen kokonaisurakointia avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme toimisto- tai teollisuuskohteiden asiantuntevan suunnittelun, elementtivalmistuksen ja asennuksen varmoja toimintatapoja noudattaen. Kun myös kaikki rakentamisen urakkapalvelut ja niiden organisointi hoidetaan kauttamme saman katon alta, jää virhemarginaali olemattoman pieneksi ja rakennusaikataulu pitää varmasti. Otamme kokonaisvastuun eri urakointisopimusten johtamisesta. Näin asiakkaamme säästää huomattavasti vaivaa ja rahaa. Rakennusalan monipuolinen kokemus sekä tiivis yhteistyö suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja asiakkaan kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Maanrakentaminen

Luotettavaa urakointia maarakennukseen

Monipuolisten maanrakennuspalvelujen lisäksi tarjoamme räätälöityjä rakentamisen kokonaisratkaisuja luotettavaa urakoitsijaverkostoamme hyödyntäen. Meillä on luotettava tietotaito ja yhteistyökumppanit kaikkeen maarakentamiseen suunnittelusta toteutukseen. Alusta lähtien hyvin organisoidun urakoitsijaverkoston avulla jokaisessa rakennusvaiheessa voidaan ennakoida jo seuraavaa työvaihetta, näin saavutetaan myös suurimmat kustannussäästöt.